Hírarchívum
A kamarai választások eredménye Nyomtatás E-mail

mgyk_joMegválasztotta új vezetőit a Kamara és a küldöttek döntöttek a jövő évi tagdíjról.
Az előre meghirdetett program szerint, a kamarai törvényben előírt határidőn belül, december 10-én tartotta országos tisztújító küldöttközgyűlését a Magyar Gyógyszerészi Kamara. A Kamara újonnan megválasztott elnöke dr.Hankó Zoltán, főtitkára dr.Zalai Károly. Felügyelő Bizottságának elnöke prof.dr.Erős István, Etikai Bizottságának elnökévé dr.Pintér Lászlót, Etikai Kollégiumának elnökévé prof.dr.Kata Mihályt választották.

Bővebben...
 
Előadás a DAAD ösztöndíjakról Budapesten Nyomtatás E-mail
DAADOktóber 10.-én 10:40-kor a Nagyvárad téri Elméleti Tömb (Budapest, Nagyvárad tér 4.) Zöld Előadójában Beate Schnier, a Német Felsőoktatási Csereszolgálat budapesti irodájának vezetője tart előadást „DAAD ösztöndíjak németországi továbbtanuláshoz és kutatáshoz” címmel, német nyelven. Az előadó a hallgatóság kérdéseire angol nyelven is készséggel válaszol.

A DAAD-ről és ösztöndíjprogramjaikról bővebben a szervezet honlapján (http://www.daad.de/en/) olvashatsz.
 
Lájkolj minket! - az MGYT IB a facebook-on Nyomtatás E-mail

facebookLegyünk kapcsolatban, lájkold az IB-t a facebook-on, hogy veled is megoszthassuk a legfrissebb híreket, pályázatokat, cikkeket, elemzéseket. És hogy te is hozzászólhass mindahhoz, amivel foglalkozunk. Alakítsd te is az MGYT ifjúságpolitikáját!

Itt találsz meg bennünket!  És persze állandóan itt a honlapon, a Kapcsolat menüpont alatt   <-- balra!!!

 
Maradj éhes, maradj bolond! - Búcsú Steve Jobs-tól Nyomtatás E-mail
Steve_JobsMinden gyógyszerész vezető és innovátor egyben. Legalábbis annak kéne lennie. Steve Jobs nem csak azokról a berendezésekrők lett híres, amelyek megváltoztatták a világ zenehalgatási-, internetezési-, vagy telefonálási szokásait. Számos területen adott példát az irányításban, innovációban és döntéshozatalban. Rá emlékezve ajánljuk híres, 2005-ös ünnepi beszédét, melyet a Stanford Egyetem végzőseinek szánt útravaló gyanánt.

 
Dr. Grabarits István (1945-2012) Nyomtatás E-mail

Grabarits_I2012. szeptember 18-án elhunyt dr. Grabarits István gyógyszerész, gyógyszerésztörténész. Számos gyógyszerész-történeti közleménye jelent meg, a muzeológia, könyvészet, régi gyógyszerkincs, patikajog álltak érdeklődése középpontjában.

Temetése 2012. szeptember 24-én, 15 órakor volt a kalocsai temetőben.

Bővebben...
 
Üdvözlünk a KGYSZ Ifjúsági Platformján! Nyomtatás E-mail

78489681A KGYSZ Ifjúsági Bizottsága tárt karokkal várja a kórházban dolgozó, vagy e téren is érdeklődést mutató fiatal(os) gyógyszerészeket, akik szívesen részt vennének új ötletek megvalósításában, szívesen szerepelnének, tanulnának, és tennének azért, hogy a szakma ezen ága nagyobb figyelmet kapjon.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2
© 2020 MGYT IB
FVTECHBLOG0808
© 2007 MGYT Adatvédelem | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség eseten nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!