Pályázatok archívuma
PÁLYÁZAT - határidő módosítás Nyomtatás E-mail

Hungaropharma logoRozsnyay Mátyás Emlékverseny Hungaropharma Ösztöndíjra való pályázat jelentkezési határidejének módosítása!
 
Az L. Rozsnyay Mátyás Emlékversenyre készülő fiatal gyógyszerészek figyelmébe ajánljuk a felkészülés támogatására kiírt Hungaropharma Ösztöndíjat. Az érdeklődésre való tekintettel a pályázati határidőt 2015. február 12. 16.00 órára módosítottuk. Bátorítani szeretnénk minden ambiciózus fiatal gyógyszerészt, hogy vegyen részt a megmérettetésen, és használja ki a Hungaropharma Ösztöndíj adta lehetőségeket.

Bővebben...
 
Doktorandusz szakértői rendszer pályázat Nyomtatás E-mail
NKIA Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) stratégiai együttműködést alakított ki a Doktoranduszok Országos Szövetségével. A stratégiai megállapodás célja, hogy a fiatal kutatók doktori tanulmányaik alatt közreműködjenek a magyar közigazgatás és a közszolgálat tudásbázisának kialakításában, fejlesztésében, illetve létrejöjjön egy határok nélküli eszmecserét biztosító hálózat.
A pályázat beadásának határideje: 2012. március 9.
További információ a Nemzeti közigazgatási Intézet honlapján
A pályázat részletei ide kattintva letölthetőek
 
Than Károly ösztöndíj szakgyógyszerész-jelölteknek Nyomtatás E-mail

Than_karolyA szakgyógyszerész-jelöltek Than Károly  Ösztöndíjának célja, hogy az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképzésben résztvevőket támogatásban részesítse, segítve ezzel a fiatal gyógyszerészeket pályájuk kezdetén, orientálva életpályájukat a hazai egészségügyi ellátórendszer igényeinek megfelelően, a szakmai gyarapodáshoz elengedhetetlenül szükséges anyagi biztonság megteremtésének érdekében.

Az ösztöndíj összege havi 100 000 Ft.
Beadási határidő: 2012. december 15.

 
Innováció a Gyógyszertárban – 2014 Nyomtatás E-mail

Bp i palyazat 20140217A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Budapesti Szervezete Innováció a Gyógyszertárban – 2014 címmel pályázatot hirdet fiatal gyógyszerészek részére.

A pályázat IDE KATTINTVA megtekinthető!
Leadási határidő: 2014. március 15.
 
Rozsnyay Mátyás Emlékverseny Pályázatának Nyertesei Nyomtatás E-mail

Hungaropharma logoA Hungaropharma Zrt. újító kezdeményezésként az Magyar Gyógyszerész-tudományi Társaság (MGYT) és az MGYT Kórházi Gyógyszerészeti Szervezete hatékony együttműködésével Pályázatot írt ki a 2014. május 30. és június 1. között (Budapesten) megrendezésre kerülő Rozsnyay Mátyás Emlékversenyen induló fiatal gyógyszerészek támogatására.

Bővebben...
 
Gyógyszerésztörténeti fotó-kvíz hallgatóknak Nyomtatás E-mail

töri szakoszt logo

Nyerj ingyenes részvételt a legnagyobb hazai gyógyszerész konferenciára!

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógyszerésztörténeti Szakosztálya, együttműködve az MGYT Ifjúsági Bizottságával,  "Gyógyszerésztörténeti fotó-kvíz" címmel játékot szervez gyógyszerészhallgatók számára. A győztes jutalma ingyenes részvételi lehetőség a legnagyobb magyar gyógyszerész rendezvényen, a Congressus Pharmaceuticus Hungaricus XV.-on. A felhívás, ill. a játék szabályai megtalálhatók a csatolt dokumentumokban.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 7
© 2020 MGYT IB
FVTECHBLOG0808
© 2007 MGYT Adatvédelem | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség eseten nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!