Clauder Ottó Emlékverseny
XI. CLAUDER OTTÓ EMLÉKVERSENY - 2013. OKTÓBER 17-18. Nyomtatás E-mail

clauderoA Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógyszeripari Szervezete, a Gyógyszeranalitikai- és Gyógyszertechnológiai Szakosztállyal közösen, Dr. Clauder Ottó egyetemi tanár, a magyar gyógyszerészet kiemelkedő alakjának emléke előtt tisztelegve, 2013. október 17-18 között Budapesten megrendezi az immáron hagyományokkal rendelkező

XI. Clauder Ottó Emlékversenyt.

Bővebben...
 
A X. Clauder Ottó Emlékverseny eredményei, nyertesek Nyomtatás E-mail
Trujak_LillaAz idei Clauder is bővölködött a színvonalasabbnál színvonalasabb előadásokban. Magas kaliberű tudományt, elhivatott, jól felkészült fiatalokat, érdekes prezentációkat és izgalmas diszkussziót követhetett végig, aki részt vett az eseményen.

A gyógyszerészeti kutatásokkal foglalkozó fiatal tudósok előadóversenyének I.díját Turiák Lilla (MTA, Kémiai Kutatóközpont) nyerte Glükoprotein analízis a tömegspektrometriában c. előadásával.
Bővebben...
 
X. CLAUDER OTTÓ EMLÉKVERSENY - 2011.okt. 13-14. Nyomtatás E-mail
claudero

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógyszeripari Szervezete dr. Clauder Ottó egyetemi tanár, a magyar gyógyszerészet kiemelkedő alakjának emléke előtt tisztelegve, 2011. október 13-14 között Budapesten megrendezi az immáron hagyományokkal rendelkező Clauder Ottó Emlékversenyt.

A jelentkezési határidő 2011. szeptember 16. péntekig meghosszabbítva!

Bővebben...
 
Meghívó a Clauderre Nyomtatás E-mail
benczur_hotelA magyar, gyógyszerészeti kutatásokkal foglalkozó fiatal tudósok legrangosabb fórumára téged is SZERETETTEL VÁRNAK NÉZŐKÉNT. A belépés INGYENES, a társasági programokra is szól. A konferencia egyben C típusú TOVÁBBKÉPZÉS, melyért 15 pont kapható. Időpont: Október 13.-14.
Hely: HOTEL BENCZÚR, 1068 Bp. Benczúr u. 35.

A program itt letölthető!
 
IX. Clauder Ottó Emlékverseny Nyomtatás E-mail

Szabo_Andras2009. április 23-24-én az MGYT Gyógyszeripari Szervezetének rendezésében lezajlott a IX. Clauder Ottó Emlékverseny. 35 kitűnő előadásból kellett az igen nehéz helyzetben lévő Kuratóriumnak kiválasztani a díjazott előadókat. Az első három helyezett mellett különdíjak is gazdára találtak.

A részletekről itt olvashat bővebben!

 


© 2020 MGYT IB
FVTECHBLOG0808
© 2007 MGYT Adatvédelem | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség eseten nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!