Tevékenységek
MGYT küldöttközgyűlés - IB beszámoló Nyomtatás E-mail

Szavazo_kezekA Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság 56. tisztújító küldöttközgyűlésére (2012. december 8.) az Ifjúsági Bizottság is elkészítette 2009. április 24. és 2012. november 18. közötti tevékenységének beszámolóját, amely IDE KATTINTVA tölthető le.

 
Reform előtt a szakgyógyszerészképzés - A gyógyszerészek véleménye Nyomtatás E-mail

szavazas_ibAz elemzés ide kattintva letölthető.

 Számos szakmai grémium (szakmai szervezetek, Szakmai Kollégiumok, egyetemi képzőhelyek) évek óta dolgozik azon, hogy egy mai kornak megfelelő, és az ESZTT által javasolt, az orvosi diszciplinákban elérhető szakképesítésekkel harmonizáló, de mégis a gyógyszerészetre, mint önálló egészségügyi szakterületre illeszkedő szakképzésre konszenzuson alapuló javaslatot tegyen.

Bővebben...
 
Mi az Ön véleménye? Reform előtt a szakgyógyszerész képzés! Nyomtatás E-mail

KerdoivA szakgyógyszerész képzés jogi szabályozása megújítás előtt áll. Szeretnénk, ha a gyógyszerész-társadalom szélesebb rétegeinek véleménye és elvárásai is tükröződnének a megalkotandó új rendszerben. Kérjük ossza meg velünk Ön is a véleményét!

Az Ifjúsági Bizottság kérdőíve ide kattintva érhető el.

Új határidő: február 11.
MGYT Ifjúsági Bizottság

 
Beszámoló az MGYT IB 2010. november és 2011. március közötti tevékenységéről Nyomtatás E-mail
MGYT_IB_logoAz MGYT Ifjúsági Bizottsága a fenti időszakban az alábbi témákkal foglalkozott:
  • 2010. november 3.-án Kecskeméten, a Bács-Kiskun megyei fiatal gyógyszerészek második találkozóján részt vett és „Fedezzünk fel új horizontokat a világ gyógyszerészetének” címmel kötetlen előadást tartott az IB elnöke.
  • 2010. november 4.-én az MGYT rendkívüli küldöttközgyűlésén az Ifjúsági Bizottságot elnöke képviselte.
  • A Gyógyszerészet 2011. januári számában megjelent az IB őszi, kérdőíves felmérésének elemzése „Rozsnyay Mátyás Emlékverseny – a fiatalok szemével”, a márciusi számban pedig a szervezők és zsűritagok válaszait összegző elemzést jelentettünk meg. (A részletes eredmények  itt tölthetőek le.  A fiatalok véleménye, hozzászólásai itt tölthetőek le.)
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2
© 2020 MGYT IB
FVTECHBLOG0808
© 2007 MGYT Adatvédelem | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség eseten nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!