Rendezvények archívuma
European Conference of Oncology Pharmacy, 2012. szeptember 27-29. Nyomtatás E-mail

ECOP_banner_BpAz Európai Onkológiai Gyógyszerészeti Társaság (ESOP – European Society of Oncology Pharmacy) 2012. szeptember 27-29. között, Budapesten, a Kongresszusi Központban rendezi első önálló konferenciáját. Hazai résztvevőknek kedvezményes regisztráció! 35 év alatt további kedvezmények!

Bővebben...
 
Doktorandusz Nyári Tábor (aug. 29- szept. 1., Gödöllő) Nyomtatás E-mail

doszA Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSz) idén is megrendezi 2013. augusztus 29-e és szeptember 1-je között immár hagyománnyá vált nyári doktorandusz táborát, ezúttal Gödöllőn. A tábor szakmai része a doktori képzéssel kapcsolatos aktuális kérdésekkel, pályázati lehetőségekkel foglalkozik, de emellett kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget is kíván biztosítani a jelentkezők számára. A táborra regisztrálni a www.dosz.hu honlapon a Nyári Tábor menüponton keresztül lehet  az alábbi linkre kattintva 2013. július 1-2013. augusztus 16 között. A 2013-as Doktorandusz Nyári Tábor fővédnöke Dr. Pálinkás József, az MTA elnöke.

 
Kazay Endre emlékezete 2013.09.28. – meghívó Nyomtatás E-mail

Kazay EndreA „Vértesacsai Kazay Gyógyszerészeti Alapítvány” tisztelettel és szeretettel hív minden érdeklődőt, az évfordulós Kazay megemlékezésre: 90 évvel ezelőtt, 1923-ban, rövid küzdelmes élet után, Vértesacsán halt meg Kazay Endre gyógyszerész.
Évente egyszer – szeptember hónapban – ünnepség keretében emlékezünk, a nehéz sorsú, zseniális emberre. De ez a 90. évforduló egy kiemelkedő alkalom arra, hogy szellemiségét felidézve, példaként gondoljunk élete mindennapos küzdelmeire. 2013. szeptember 28.-án szombaton, Vértesacsán – Kazay életútjának utolsó helyszínén – a Kazay gyógyszertárban találkozzunk.

A meghívó és a program ide kattintva letölthető!

 
Semmelweis Alumni Találkozó november 23-án Nyomtatás E-mail

alumni1 A Semmelweis Egyetem nagy szeretettel és színes programmal várja öregdiákjait a november 23-i Alumni Találkozóra, melyen gazdag kulturális program, többek között a Vivat Bacchus acapella együttes borkóstolóval egybekötött produkciója is gazdagítja majd a találkozásokat.  A találkozón résztvevő öregdiákok intézetlátogatások során benyomást kaphatnak arról hová fejlődött az Alma Mater,  egészségügyiek alkotásaiból összeállított kiállítást nézhetnek meg, vagy saját évfolyamukkal, csoportjukkal külön terembe elvonulva idézhetik fel a régi időket...  A kedvezményes előregisztráció határideje október 20. jelentkezési határidő november 10.

 
Praxis-2012. MGYT továbbképzés és tréning gyakorló gyógyszerészek részére Nyomtatás E-mail

BrainIdén is megrendezésre kerül a kiváló, gyakorlatorientált praxis továbbképzés.A továbbképzés a mindennapi betegforgalomban nagy számot kitevő, és komoly gyógyszerészi gondozási potenciált is rejtő, ám a gyógyszerészek által kevéssé ismert neuropszichiátriai kórképekre fókuszál. Részletek és jelentkezési lehetőség az MGYT honlapján.

Bővebben...
 
Kazay Endre emlékezete - 2012.09.08 Nyomtatás E-mail
Kazay_EndreÜnnepi megemlékezés Vértesacsán szeptember 8-án
A „Vértesacsai Kazay Gyógyszerészeti Alapítvány” tisztelettel és szeretettel hív minden érdeklődőt Vértesacsára a 2012. szeptember 8-án megrendezésre kerülő Kazay-megemlékezésre.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 4
© 2020 MGYT IB
FVTECHBLOG0808
© 2007 MGYT Adatvédelem | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség eseten nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!