Köszöntő
Üdvözöljük... Nyomtatás E-mail

Tisztelt Kolléga, Kedves Érdeklődő!

Szeretettel üdvözlöm a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Ifjúsági Bizottságának honlapján!

Bizottságunk feladata a Társaságban az ifjabb gyógyszerész korosztályt, a frissen végzett gyógyszerészeket és a gyógyszerészhallgatókat, továbbá a gyógyszerésztudomány területén tevékenykedő egyéb végzettségű fiatalokat érintő ügyek képviselete, e korosztályok megszólítása és a Társaság tevékenységébe történő minél hatékonyabb bevonása.

Bizottságunk megalakulása óta munkálkodik azon, hogy Társaságunk ifjúsági tagjainak száma és aktivitása növekedjen, és ez a korosztály minél jobban kihasználhassa a Társaság által a szakmai fejlődésre kínált változatos lehetőségeket.

Az ifjabb gyógyszerész korosztály megszólítása és a számukra legfontosabb információk terjesztése mellett Bizottságunk szerepet vállal a fiataloknak szóló legfontosabb Társasági rendezvények szervezésében, promóciójában is.

A fentieken túl Bizottságunk is elkötelezett a Társaság alapvető célkitűzései, így a magyarországi gyógyszerésztudomány fejlesztése, a gyógyszerészi szakma megbecsülésének növelése, a magyar gyógyszerkutatás és gyógyszeripar nemes hagyományainak ápolása és továbbvitele, valamint a graduális és posztgraduális gyógyszerészképzés magas színvonalának megőrzése és további növelése mellett.

Bizottságunk egyrészről fontosnak tartja a magyar gyógyszerészet tiszteletreméltó tradícióinak, valamint a hagyományos gyógyszerészi értékeknek az átvételét és képviseletét a fiatalok irányába. Emellett ugyanakkor rendkívül fontosnak tartjuk és támogatjuk a magyar gyógyszerészet – beleértve az ipar, a kutatás-fejlesztés, a gyógyszerellátás és a képzés területeit – folyamatos megújulását, hogy a magyar gyógyszerészet sikeresen alkalmazkodjon a világ gyógyszerészetének szinte minden területén egyre inkább érzékelhető új trendekhez és elvárásokhoz. Hiszem ugyanis, hogy a nagy múltú magyar gyógyszerészet a jövőben talán nemcsak elszenvedője, hanem akár vezetője, iránytűje is lehet a változásoknak.

Honlapunk tartalmában kellemes böngészést és jó időtöltést kívánok magam és a Bizottság nevében:

Marosi Attila
elnök
MGYT IB
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 


© 2020 MGYT IB
FVTECHBLOG0808
© 2007 MGYT Adatvédelem | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség eseten nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!