Célkitűzések
Céljaink Nyomtatás E-mail

A Rozsnyay Mátyás és Clauder Ottó emlékversenyek a fiatal gyógyszerészek törekvéseinek fókuszpontjai legyenek, ahol az egymással, és a szakmai közélet reprezentánsaival való találkozás és eszmecsere lehetőséget biztosít egymás megismerésére, a szakmai kapcsolati háló kialakulására, közös célokért történő összefogásra a magyar gyógyszerészet ügyének előmozdítása érdekében.

A Rozsnyay Mátyás Emlékverseny színvonalának a versenyzők és részt vevők létszámának növelésén keresztüli emelése. A verseny, és Rozsnyay szellemiségének mind ismertebbé tétele a gyógyszerészhallgatók és a gyógyszerészi kar fiatal és idősebb rétegeiben.

A Clauder Ottó Emlékverseny ismertségének, illetve a versenyen való indulási hajlandóság növelése a kutató-fejlesztő gyógyszerészek körében.

A kibontakozott közoktatási válság hullámvölgyét érzékelve a gyógyszerészi hivatás szépségeinek, sokrétűségének, hasznosságának megismertetése a középiskolás korosztály körében, tehetséges diákok megnyerése a tudomány művelésére.

A gyógyszerészhallgatók motiváltságának, hivatástudatának növelése, tudományos munkában való részvételük ösztönzése. Diákhagyományok felkutatása és ápolása.

 


© 2020 MGYT IB
FVTECHBLOG0808
© 2007 MGYT Adatvédelem | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség eseten nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!